Kérjen tőlünk időpontot klímaszerelésre és telepítésre:

Adja meg telefonszámát és visszahívjuk

A küldéssel elfogadja, hogy visszahívjuk (Adatkezelés)

A 2016-os évben már olyan széles piaca van a légkondicionáló berendezéseknek, mint az okostelefonoknak. Számtalan szempont alapján választhatjuk ki a számunkra tökéletes, maximális kényelmet nyújtó klímaberendezést.

A legfontosabb szempont, hogy egy klíma inverter technológiájú legyen. Az inverteres vezérlés folyamatos szabályozással működik. Mindig akkora teljesítménnyel üzemel, amekkorát a hőmérséklet, a környezet megkíván. Kifinomult vezérlésének köszönhetően pontos hőmérséklettartással bír, csak beállítjuk a kívánt hőmérsékletet és várjuk az eredményt. A lassú indításnak köszönhetően nem terheli a villamos hálózatot. Az inverter technológiának köszönhetően a klímaberendezések szélesebb hűtési és fűtési tartományban működnek. Működtetése kedvezőbb költségekkel jár. Alacsonyabb zajszintet biztosít a kültéri és a beltéri egység is.

A mai világban fontos lehet, hogy egy klímát ne csak távirányítóval, hanem interneten is lehessen vezérelni. Számos klímát árulunk beépített WIFI vezérléssel, és a legtöbb termékbe kérésre külön betehető WIFI vezérlés. Beépített WIFI vezérléssel és kedvező árral bír a Midea Mission terméke.

A csendes kialakítás mindenki számára fontos. A mai modern berendezések döntő többségénél kapcsolhatunk halk üzemmódra. Köztudott hogy a Daikin gyártó termékei képesek a leghalkabb működésre. Úgy biztosíthatjuk a pihentető, kényelmes alvásunkat a forró nyári hőségben vagy a hideg tél alkalmával, hogy a klíma működését nem is halljuk.

A szempontok közül az ár is bekerül a TOP5 kategóriába. Ár-érték arányban a legjobb választás az újonnan forgalomba kerülő Polar klímaberendezés lehet. De kedvező áraival a Gree is felzárkózik.

A garancia sem utolsó szempont. A Toshiba gyártó termékeire akár 10 év garanciát is igényelhetünk. Természetesen ez a kölcsönös együttműködéshez kötött.

További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

A Yetiklíma csapata

06704519238

info@yetiklima.hu

Klíma ajánlatunk

Klíma Tippek