Leírás

5 levegõ kezelési technológia:

1.    Fûtés és hûtés
Az Ururu Sarara hatékonyan és gyorsan képes hûteni és fûteni is, amellyel tökéletes kényelmet biztosít.

2.    Ururu, azaz párásítás
A kültéri egységben található párásító elem kinyeri a levegõ nedvességét és a beltéri egységbe küldi. Gyors és hatékony párásítás jön létre a téli, szárazabb levegõvel is.
A megfelelõen párásított levegõt az emberek sokkal melegebbnek érzik.

3.    Sarara, azaz párátlanítás
A nyári idõszakban a levegõ párátlanítására van szükség. Nyáron a levegõ páratartalma nõ, így a helyiségben lévõ levegõt még melegebbnek érezzük. Az Ururu Sarara automatikusan csökkenti a belsõ levegõ páratartalmát, eközben pedig fenntartja a helyiség hõmérsékletét.

4.    Szellõztetés
Az Ururu Sarara még zárt nyílászárók esetében is friss levegõt juttat a helyiségbe. Ezt a beérkezõ kellemes levegõt is a kívánt hõmérsékleten juttatja be. Egy 25 m2-nél nagyobb helyiséget akár 2 óra leforgása alatt el tud látni friss levegõvel.

5.    Légtisztítás
Az Ururu Sarara megtisztítja a helyiségbe beérkezõ levegõt. A levegõt por- és pollenszûrõ szûri meg, majd a titánium apatit fotokatalitikus levegõszûrõ eltünteti a kellemetlen szagokat, a cigarettafüstöt vagy a konyhai szagokat. Az utolsó szakaszban lebontásra kerülnek a fennmaradó vírus és penész maradványok.

Az Ururu Sarara légkondicionáló biztosítja a legalacsonyabb környezetre gyakorolt hatást és a legalacsonyabb energiafogyasztást új R-32-es hûtõközegének köszönhetõen.
Energiafogyasztását 25 %-kal csökkenti az automatikus szûrõ tisztítás.
Ha a háromzónás intelligens szemmel rendelkezõ berendezés embert észlel, akkor a légáramlást automatikusan elirányítja. Ezzel elkerülhetõ a huzathatás okozta kellemetlen érzés.
A 3D-s légáramlás egyenletes légeloszlást biztosít a helyiség egész területén.
WIFI adapterrel és infrás távirányítóval rendelkezik.