Zsuzsa és Béla, Szeged

Tavaly feleségem és én elhatároztuk, hogy lefaragjuk a költségeinket, és megpróbálunk ott spórolni, ahol csak lehet. Az interneten kerestünk spórolási tippeket, amikor szembe jött velünk az ötlet, miszerint jóval olcsóbban fűthetünk klímával, mint hagyományos módon. Osztottunk-szoroztunk, és úgy döntöttünk, belevágunk.

Németh Antal, Budafok

Korábban csak hűtésre használtam a klímámat, de ma már fűtök is vele a téli időszakban. Szerencsére igen jól szigetelt az otthonom, így nem szükséges őrült mód mennie, mégis kellemes az idő. Bátran ajánlom mindenkinek, aki kényelmes és pénzkímélő megoldást szeretne.

A következő (nem fórum témájú) cikkek is érdekesek lehetnek:

Molnár család, Hajdúszoboszló

A szűk család nagyon kiterjedt, hiszen négy gyerekünk van, így minden fillér számít. Sokáig haboztunk, hogy legyen-e klímánk, aztán az utóbbi évek nagy melegjei végül meggyőztek, hogy szükségünk van rá. Nem azonnal derült ki a számunkra, hogy nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is tudjuk használni.

Judit, Mosonmagyaróvár

Barátaim ajánlották Önöket, ők nagyon elégedettek voltak a klímával, amit rendeltek. Már évek óta megfelelően működik az övék. Tavaly július óta vagyok büszke klímatulajdonos, minőségi változást hozott az életembe. A nyári hőségben rendkívül jól teljesített, és azt kell, hogy mondjam, télen sem vallott szégyent.

Péter Zsolt és Péter Zsoltné Mónika, Szekszárd

A családban főként Zsolti az, aki nehezen bírja a meleget, én még csak-csak elvagyok. Már öt éve, hogy megvettük a klímánkat, és azóta is tökéletesen szuperál. Bevallom, szkeptikus voltam a fűtő funkciót illetőleg, de be kell látnom, tévedtem. Nagyon aggódtam, hiszen tavaly év végén és idén januárban is mínusz húsz fokok repkedtek, de soha nem fáztunk egy pillanatig sem. 

Pásztor József, Csepel

Tudatos vásárlónak tartom magam. Egyrészt igyekszem minőségi dolgokat vásárolni, másrészt pedig nem szeretek semmiféle drága és felesleges dologra költeni. Korábban konvektorom volt, ma fűtő klímám van – ég és föld a különbség. 

Viki, Miskolc

Életem legjobb döntése volt lecserélni a házunkban a fűtést, és klímával fűteni. Korábban kályhánk volt, de problémás volt állandóan karbantartani, figyelni rá, és a hozzá való fa is állandó munkát adott a férjemnek. Klímával fűteni kényelmes, nincs kosz, por, mocsok, és nem kell állandóan törődni vele, szabályozható. 

Rajnainé Irén, Sátoraljaújhely

Olyan klímát kerestem, ami jó fűtő képességgel rendelkezik, mert eleve fűtésre is akartam használni. Ismerősök próbáltak lebeszélni róla, hogy klímával fűteni luxus, de ez badarság, sőt, ami azt illeti, ezresek maradnak a zsebemben hónapról hónapra. 

Csapó Tibor és Varga Dorottya

Ezúton szeretném elmondani, hogy rendkívül elégedettek vagyunk az Önöktől vásárolt klímával. Elsősorban hűtésre használjuk, de idén télen fűtöttünk is már vele. Lehet, hogy jövőre egész télen ez megy majd.

Kriszti és Attila

Nemrég költöztünk, nagy felújítás volt. Sokat gondolkodtunk a hűtés-fűtés kérdésén, végül a klímavásárlás mellett döntöttünk. Hogy faragjunk a havi fűtésszámlánkon, sokszor fűtöttünk a klímával. Ha őszinték akarunk lenni, nem nagyon hittünk benne, hogy jó lesz, de végül is bevált.