A Midea vállalatot közel ötven éve, 1968-ban He Xiangjian alapította Kínában. Fő profilja a klímaberendezések és egyéb háztartási cikkek gyártása és forgalmazása. A több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a Midea mára már a világ egyik vezető klímagyártójává nőtte ki magát, több mint kétszáz országba exportálják az árucikkeket. Az éves nettó árbevétele már eléri a 23 milliárd dollárt.

Világszerte százötvenezer dolgozót foglalkoztatnak, a legtöbbjüket a cég hazájában, Kínában.

A Midea cégfilozófiája az, hogy a vásárlói elégedettséget szem előtt tart igyekszik reagálni a piaci igényekre, mindezt a lehető legköltséghatékonyabb módon. A vállalat számára fontos a hulladékkezelés, ennek szellemében kívánják óvni a környezetet, amennyire csak lehetséges. A cég folyamatos fejlődésen megy keresztül, nem csak Kínában készítenek már termékeket, hanem kiterjesztették a gyártást más országokra is, például Vietnámban, Egyiptomban, Argentínában és Fehéroroszországban is találkozhatunk gyártósorokkal.

A vállalat rengeteg díjban részesült az elmúlt évek során. A China Enterprise Association a kínai TOP 500 vállalatok listáján az előkelő hetvenedik helyet szerezte meg. A Forbes Asia TOP 50 nyilvános működésű vállalatok listáján a huszonötödik helyen végzett, de a Brand Finance Global 500-as listájába is bekerült (474-dik hely). A China Entrepreneur Magazin beválasztotta a TOP 100 Kína zöld vállalatai közé.

Midea klímaberendezés

Midea klímákat cégünkön keresztül bátran vásárolhat. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakossági és ipari klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása. Cégün rendelkezik a klímavédelmi hatóságnál engedéllyel, így nem kell azon aggódnia, hogy nem szakképzett munkát, szerelést kap.

Az általunk üzemeltetett webáruházban többféle Midea gyártmányú klímát és párátlanító készüléket lehet megvásárolni. A Midea Mission fantázianevet kapó sorozat beépített WiFi vezérléssel rendelkezik, és különböző teljesítményű kiszerelésekben rendelhető. Az Aurora és a Mission mellett megvehető a Premier nevű klíma is inverteres split kivitelben.