Klímaszerelés Pest megye

Hírlevél feliratkozás

Klíma kisokos

Klímaszerelés Pest megye

Mi ez?

Szeretjük felfedezni mindig azt a területet, ahol éppen járunk, ahol klímát szerelünk, vagy éppen karbantartunk. Magyarország szép, számos izgalmas helyen járhatunk, vétek lenne nem megismerni azt, ahol éppen vagyunk. A mai rohanó világban gyakran elfeledkezünk azokról az értékekről, kincsekről, melyekkel kis hazánk megajándékoz minket. Mi nem csak a munkánkban leljük örömünket, hanem szívesen bővítjük természeti és földrajzi ismereteinket is. Hívjon el minket Önhöz is »

A Börzsöny titkos gyöngyszeme: Szob városa

Aki szereti a természetet, annak az országhatárokon belül Börzsöny biztosan a szíve-csücske, hiszen magasságaival, hatalmas erdőivel, és kiránduló útjaival bárkit elkápráztat.

Akár egy-egy természetjárással egybekötve is érdemes ilyenkor a különböző településeket is sorra meglátogatni, amelyek a Börzsöny területén fekszenek. Egy ilyen kiváló úti cél lehet Szob városa, amely megannyi nevezetességgel vár mindenkit.


Tovább olvasom

A Börzsöny titkos gyöngyszeme: Szob városa

Nagymaros csodálatos látnivalói

Magyarország megszámlálhatatlan építészeti remekművel, természeti kinccsel várja az idelátogatókat. Aki világutazó körútjának egyik állomásává választja, biztosan nem csalódik. Pest megyében különösen sok ilyen felejthetetlen helyet találunk, amely alól nem kivétel Nagymaros sem.

Vác városától nyugatra fekszik, Budapesttől körülbelül 50 kilométerre, a Duna bal partján. Közvetlenül vele szemben Visegrád terül el, gyönyörű panoráma tárul elénk.


Tovább olvasom

Nagymaros csodálatos látnivalói

Örkény izgalmas története: a sívó titkai

Pest megye rengeteg látnivalót tartogat számunkra, természeti kincsekben, és történelmi emlékekben bővelkedik.

Örkény települése sem kivétel ez alól, amely a megye déli részén terül el, fővárosunk központjától körülbelül ötven kilométerre.

Területének egésze a Kiskunsági-homokháton fekszik, és a népnyelv sívónak nevezi a holocén folyami homokot, amely Örkény talajának fő alkotóeleme.


Tovább olvasom

Örkény izgalmas története: a sívó titkai

Vigyázat, csak ínyenceknek: Zsámbék városa

Zsámbék városa Budapesttől nyugatra fekszik, majdnem 40 kilométeres távolságban. Csodás környezete önmagában is lélegzetelállító: a Nyakas-hegy tövében, a Zsámbéki-medence szélén terül el, nevét is erről kapta.

Az itteni klíma a főváros budai oldaláéval azonos, nyáron kevésbé képes felmelegedni, télen pedig nagyobb hidegek uralkodnak.


Tovább olvasom

Vigyázat, csak ínyenceknek: Zsámbék városa

Tápiószele mesés városa

Tápiószele Pest megye egyik legkedveltebb települése, Ceglédtől északra találjuk, ha kirándulásunk úticéljaként választjuk.

Gazdag történelme és felejthetetlen látnivalói mágnesként vonzzák a turistákat, az itt élők legnagyobb része pedig elmondása szerint soha nem költözne máshová. Nézzük, miért is szerethetjük annyira!


Tovább olvasom

Tápiószele mesés városa

Aszód: a kulturális kincsek tárháza

Ha családunkkal együtt kirándulásra vágyunk, egy kellemes kikapcsolódásra, feltöltő sétára, ami kulturális gyöngyszemekkel kecsegtet, akkor Aszód kitűnő választás lehet. Festői környezetben, a Gödöllői-dombság szélén terül el, a Galga völgyében, fantasztikus dombok ölelésében.

Nemcsak a természeti adottságai azok, amelyek feltűnően szemet gyönyörködtetőek, hanem a településen belüli látnivalók is, amelyre kellemes klímája már csak plusz ráadást fog jelenteni.


Tovább olvasom

Aszód: a kulturális kincsek tárháza

A bűbájos Tura városa

Tura település Pest megyében fekszik, az ország szívétől, Budapesttől körülbelül 50 kilométerre. Környezete igen különleges, ugyanis az alföldi síkság a Mátra hegységének találkozásánál fekszik, a Galga csodálatos völgyében.

Rengeteg nevezetességgel várja szeretettel kirándulóit, nézzük, mit érdemes mindenképpen meglátogatnunk, ha ide utazunk.


Tovább olvasom

A bűbájos Tura városa

Az ezerarcú város: Dunavarsány

Dunavarsány városa Pest megye területét színesíti, fővárosunk déli részétől majdnem tizenöt kilométerre fekszik, a csodálatos Soroksári-Ráckevei Dunaág közelében.

Festői környezet tehát adott, így kirándulási célpontnak kiváló, de emellett a település arculata, és élete is olyannyira sokszínű, hogy Magyarország egyik ezerarcú városát ismerhetjük meg benne.


Tovább olvasom

Az ezerarcú város: Dunavarsány

A gyönyörű Halásztelek

A pompás Csepel-sziget északi részén terül el Halásztelek, a Nagy-Dunához igen közel esik, annak Érddel átellenes oldalán.

Festői környezetének köszönhetően igen közkedvelt célja a turistáknak, de kastélya népszerűsége miatt különböző rendezvények helyszínéül is nagyon szívesen választják. Lássuk, miért érdemes ide kirándulnunk!


Tovább olvasom

A gyönyörű Halásztelek

Üzenjen nekünk!

Címünk

Yetiklíma

+36 70 953 0695