Leírás

Gazdaságos üzemmód:

A gazdaságos üzemmód korlátozza a berendezés teljesítményfelvételét, abban az esetben, ha más elektronikai eszközt is használunk (mosógép, porszívó, szárítógép). A gazdaságos üzemmód tehát abban segít, hogy ne okozzunk zavart az áramellátásban. Ezt az üzemmódot bármikor kikapcsolhatja.

Komfort légáramlás üzemmód:

A komfort üzemmód automatikusan beállítja a légáramlást. Segíti a megfelelõ hõmérséklet eloszlást, nem irányítja a légáramot közvetlenül az emberekre.

Nagyteljesítményû üzemmód:

A nagyteljesítményû üzemmód a lehetõ legrövidebb idõ alatt hûti le és fûti fel a helyiséget, majd 20 perc elteltével automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra. Ezzel akadályozza meg a felesleges energiafogyasztást.

Beltéri egység csendes üzemmód:

A berendezések a csendes üzemmód segítségével alacsony zajszint elérésére képesek. Az alvás tökéletessé, megnyugtatóvá és pihentetõvé válik tõle. A hálószoba legfontosabb kelléke a forró nyári éjszakákon.

Kültéri egység csendes üzemmód:

A funkció segítségével zavartalanul használhatja légkondicionáló berendezését akár az éjszaka folyamán.  A lakótelepi és panellakásokban figyelmet kell szentelni arra, hogy a kültéri egység ne zavarja a szomszédok nyugalmát sem.  

Heti idõzítõ:

A heti idõzítõ megkönnyíti a légkondicionáló berendezés használatát. Akár egész hétre beprogramozhatja, így nem szükséges bajlódnia a ki- és bekapcsolással.

Online szabályozási lehetõség:

Az alábbi funkció lehetõvé teszi a berendezések mobiltelefonról és táblagéprõl történõ kezelését. Ez a funkció egy alkalmazást és egy LAN hálózatot igényel. A legtöbb egység otthoni vagy épületfelügyeleti rendszerre is képes csatlakozni.

Titánium apatit fotokatalitikus levegõszûrõ:

A levegõt kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg. Elõször a szûrõ kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a vírusokat, a baktériumokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat. Természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat.