Leírás

A stílusos, elegáns elõlap és a sokoldalú funkciók gondoskodnak a tökéletes kényelemrõl otthonában megfizethetõ áron.

A nagyteljesítményû üzemmód segítségével a lehetõ leggyorsabban hûtheti le vagy fûtheti fel a helyiséget. 20 perc elteltével az üzemmód automatikusan kikapcsol és átkapcsol normál mûködésre.

A 24 órás idõzítõ lehetõvé teszi, hogy ön megadjon egy idõpontot a berendezés ki- és bekapcsolására.

 Komfort légáramlás üzemmód:
A komfort üzemmód automatikusan beállítja a légáramlást. Segíti a megfelelõ hõmérséklet eloszlást, nem irányítja a légáramot közvetlenül az emberekre.

 Nagyteljesítményû üzemmód:
A nagyteljesítményû üzemmód a lehetõ legrövidebb idõ alatt hûti le és fûti fel a helyiséget, majd 20 perc elteltével automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra. Ezzel akadályozza meg a felesleges energiafogyasztást.

 Beltéri egység csendes üzemmód:
A berendezések a csendes üzemmód segítségével alacsony zajszint elérésére képesek. Az alvás tökéletessé, megnyugtatóvá és pihentetõvé válik tõle. A hálószoba legfontosabb kelléke a forró nyári éjszakákon.

Titánium apatit fotokatalitikus levegõszûrõ
A levegõt kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg. Elõször a szûrõ kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a vírusokat, a baktériumokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat. Természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat.