Leírás

A díjnyertes dizájn és a modern technológia tökéletes összhatást kelt az elegáns ezüst-antracit burkolattal.
Az online szabályzónak köszönhetõen a beltéri egységet mûködtetheti helyi hálózaton vagy interneten keresztül. A WIFI adapter lehetõvé teszi, hogy okostelefonjáról bármikor és bárhonnan szabályozhassa légkondicionáló berendezését.
A friss, tiszta levegõt a titánium-apatit fotokatalitikus légtisztító szûrõ hozza el otthonába. A szûrõ az ártalmas anyagok 97 %-át elnyeli.
A gazdaságos üzemmód lehetõvé teszi, hogy ön korlátozza légkondicionáló berendezésének maximális teljesítményfelvételét. Ez tökéletes megoldás, ha egyszerre több háztartási berendezést szeretnénk használni. Az üzemmód bármikor kikapcsolható, ha maximális fûtési és hûtési teljesítményre van szüksége.
A csendes üzemmód zavartalan alvást biztosít az egész családnak, hangnyomás szintje akár 19 dBA-re is le tud csökkenni.

 Többzónás intelligens szem:

Ha a többzónás  intelligens szemmel rendelkezõ berendezés embert észlel, akkor a légáramlást automatikusan elirányítja. Ezzel elkerülhetõ a huzathatás okozta kellemetlen érzés. Ha 20 percig nem érzékel emberi jelenlétet, átkapcsol energiatakarékos üzemmódba, de továbbá is biztosítja a tökéletes komfortot.

Gazdaságos üzemmód:

A gazdaságos üzemmód korlátozza a berendezés teljesítményfelvételét, abban az esetben, ha más elektronikai eszközt is használunk (mosógép, porszívó, szárítógép). A gazdaságos üzemmód tehát abban segít, hogy ne okozzunk zavart az áramellátásban. Ezt az üzemmódot bármikor kikapcsolhatja.

Komfort légáramlás üzemmód:

A komfort üzemmód automatikusan beállítja a légáramlást. Segíti a megfelelõ hõmérséklet eloszlást, nem irányítja a légáramot közvetlenül az emberekre.

 3D légáramlás:

A 3D légáramlás funkcióval rendelkezõ légkondicionáló berendezések egyenletes hõmérsékletet biztosítanak az egész helyiségben, mellyel tökéletes levegõeloszlás érhetõ el. A légáramlás vertikálisan és horizontálisan is irányítható.

Nagyteljesítményû üzemmód:

A nagyteljesítményû üzemmód a lehetõ legrövidebb idõ alatt hûti le és fûti fel a helyiséget, majd 20 perc elteltével automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra. Ezzel akadályozza meg a felesleges energiafogyasztást.

 Beltéri egység csendes üzemmód:

A berendezések a csendes üzemmód segítségével alacsony zajszint elérésére képesek. Az alvás tökéletessé, megnyugtatóvá és pihentetõvé válik tõle. A hálószoba legfontosabb kelléke a forró nyári éjszakákon.

 Kültéri egység csendes üzemmód:

A funkció segítségével zavartalanul használhatja légkondicionáló berendezését akár az éjszaka folyamán.  A lakótelepi és panellakásokban figyelmet kell szentelni arra, hogy a kültéri egység ne zavarja a szomszédok nyugalmát sem.

Heti idõzítõ:

A heti idõzítõ megkönnyíti a légkondicionáló berendezés használatát. Akár egész hétre beprogramozhatja, így nem szükséges bajlódnia a ki- és bekapcsolással.

Online szabályozási lehetõség:

Az alábbi funkció lehetõvé teszi a berendezések mobiltelefonról és táblagéprõl történõ kezelését. Ez a funkció egy alkalmazást és egy LAN hálózatot igényel. A legtöbb egység otthoni vagy épületfelügyeleti rendszerre is képes csatlakozni.

 Titánium apatit fotokatalitikus levegõszûrõ:

A levegõt kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg. Elõször a szûrõ kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a vírusokat, a baktériumokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat. Természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat.