Ezek a legjobb Klarstein klímák a 2018-ban

Hírlevél feliratkozás

Klíma kisokos

Ezek a legjobb Klarstein klímák a 2018-ban

Ahogy beléptünk a nyárba, megérkezett a fullasztó, hatalmas kánikula is. A legtöbb bevásárlóközpontokban, orvosi rendelőkben már van klímaberendezés, hogy kellemesebbé tegyék a várakozást ebben a melegben, de egyre többen szereltetik fel a saját otthonukat is ezzel a készülékkel, mely biztosítani tudja a hűvösebb hőmérsékletet a legnagyobb forróságban is.

Klímát csak szakember tud beszerelni, ezért, ha idén szeretnénk klíma berendezést otthonra, akkor célszerű még most kiválasztani a készüléket, hiszen a klímaszerelők ebben az időszakban meglehetősen elfoglaltak. A boltok polcain ma már hatalmas a kínálat, ám nem valószínű, hogy első ránézésre el tudjuk dönteni, melyik a legjobb klíma.

Mi alapján vásároljunk klímaberendezést?

A mai modern készülékek nem csak azt a célt szolgálják, hogy a nyári hőségben hűtik le a lakást, hanem fűteni is tudnak. Sokan azonban hiába vásárolnak ilyen hűtő-fűtő klímaberendezéseket, mégsem használják őket melegítésre. Természetesen ne arra gondoljunk, hogy egy nagyon hideg télen tud egy több emeletes házat átfűteni, de egy kisebb lakást, vagy egy nagyobb szobát abban az időszakban, mikor még a központi fűtést nem kapcsolták be, de már hideg van, tökéletesen felfűti. Tévhit az, hogy nagyon nagy számlát köszönhetünk majd a klímával való fűtésnek. Rengeteg ismertebb és kevésbé ismertebb márka létezik a piacon, így egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben, ha a legjobb hűtő-fűtő klímát keressük. A szakértők szerint van néhány dolog, amire mindig oda kell figyelni vásárláskor. Ilyen például, hogy mekkora legyen a teljesítménye és fontos meghatároznunk a megfelelő hűtőteljesítmény igényét is. Ez a tér nagyságától, illetve a hőtermelésétől is függ.

kk

Ennek a kiszámolásában szakember tud nekünk segíteni. Fontos odafigyelnünk arra is, hogy milyen szűrőkre van szükségünk. Az alap szűrő jó por, pollen és allergén anyagok megszűrésére és megkötésére is, de ezenkívül több fajta is van a piacon, például találhatunk különböző füst és szagszűrőket, légállapot javítókat és plazmaszűrőket is. Figyeljünk arra is, hogy olyan klímát válasszunk, melyet gond nélkül fel lehet szerelni a mi otthonunkban. És persze az egyik pont, melyet figyelembe kell venni, az az ára és hogy mennyit szánunk rá. A klímaberendezéseknél is fontos, hogy ne a legolcsóbbat és ne a legakciósabb készüléket vegyük meg, hiszen ezzel valószínűleg kevésbé leszünk majd megelégedve. Ne felejtsük el, hogy hazánkban a klíma felszerelését csak engedéllyel rendelkező szakember tudja elvégezni és ez a felszerelés általában 40-70.000 forintba szokott kerülni.

Ezek a legjobb klímák 2018-ban

Egy nagyobb szoba, egy egész lakás, vagy egy iroda klimatizálására hosszútávon egyértelműen a legjobb és legtakarékosabb választás egy inverteres fali berendezés. Ahhoz, hogy a legjobb klímát válasszuk, rengeteg eszközt kell összehasonlítanunk, mely nem kis feladat. Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt mindig alaposan át kell gondolni azt, hogy nekünk valójában milyenek az igényeink és mire van szükségünk, hiszen ezek az igények alapján kell megkeresni a számunkra legjobb klímaberendezést.

Az a legjobb, ha a lehető legmagasabb energiaosztályú berendezést vásároljuk meg, hiszen hosszútávon ezek biztosan be fogják hozni az árukat. Ha azonban nagyon bizonytalan vagyunk még azzal kapcsolatban is, hogy milyen kritériumoknak kell, megfeleljen a klímaberendezésnek, akkor a legjobb bátran forduljunk szakember segítségéhez. Bemutatjuk most azokat a hűtő-fűtő klímaberendezéseket, melyek a 2018-as évben a legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek, így bennük biztosan nem fog csalódni.

Klarstein Windwaker B 9

A rangsor élén egy elég kedvező árral rendelkező berendezés áll, mely körülbelül 180.000 Forintba kerül. Tudni kell róla, hogy A+-os energiaosztályú, fogyasztása pedig szabványos vizsgálati eredmények alapján 163 kWh/ év. Hűtőteljesítmény kW mértékegységben: 2,6 kW. Ez a készülék mindennel fel van szerelve, mely biztosítja a mi kényelmünket és hogy lakásunkban mindig számunkra ideális hőmérséklet legyen. A Klarstein Windwaker B 6 légkondicionáló folyamatosan ellenőrzés alatt tartja a lakás hőmérsékletét, ezt időjárástól függetlenül teszi. Nem csak meleget és hideget köszönhetünk neki, hanem friss levegőt és páratartalmat is. Szárító üzemmódban csökkenti a levegő páratartalmát akár 0,8 l/h-ra.

Klarstein Windwaker Supreme 9000

Ez a maximum energiahatékonysággal rendelkező készülék már 270.000 Forint körüli áron vásárolható meg, mely természetesen A+++ energetikai osztályú. Különlegessége, hogy egy praktikus távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük akár 8 méteres távolságból is és választható 5 üzemmódot is: automata, hűtő, szárító, ventilátor és melegítő. Ez a készülék a számunkra legideálisabb hőmérsékletet tudja biztosítani akár az egész lakásban 16 és 30 Celsius fok között. A klímaberendezés 2,6 kW-os hűtőteljesítményt és 2,8 kW-os fűtőteljesítményt biztosít, különösen alacsony fogyasztás mellett. Beépített ventilátorral, 5 sebességgel és oszcilláló funkcióval még jobb légmozgást tud biztosítani.

Klarstein Ground Control 12

A dobogó harmadik helyére került ez a Klarstein készülék, mely egy rendkívül gazdaságos split légkondicionáló, ami tökéletes a levegő hűtésére, fűtésére és párátlanítására is. Ez a készülék 260.000 Forintba kerül és A++ energiahatékonysági osztályba sorolható. 5 működési üzemmóddal rendelkezik: automatikus, szárítás, hűtés, fűtés és ventilátor. Ezzel a készülékkel 18-30 Celsius fokig szabályozhatjuk a lakásunkban lévő hőmérsékletet. 6 fokozattal rendelkező ventilátor oszcillációs funkcióval is rendelkezik, mely a leghatékonyabb áramlást tudja biztosítani. A kényelmes kezelés érdekében használja a készülékhez tartózó távirányítót. A Klarstein Ground Control 12 készülék alkalmas falra szerelésre, illetve mennyezetre való felszerelésre és beépítésre is. Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a készülék kiválassza az összes beállítás közül azt az üzemmódot, mely biztosítani tudja a kellemes hőmérsékletet az egész lakásban.

Klíma Kisokos – Még több hasznos infó

Üzenjen nekünk!

Címünk

Yetiklíma

+36 70 953 0695